لیست محصولات شما

سبد خرید
خانه
منو
تماس
سبد
پروفایل
بازگشت

چندین راه برای کاهش استرس (بخش دوم)

1400/10/29 10:40:00 بازدید: 2 امتیاز: 0 / 5 از 0 نظر نظرات: 0

محرک‌های استرس را کاهش دهید. اگر شما مانند اکثر مردم هستید، ممکن است زندگی شما پر از خواسته‌های بسیار زیاد و زمان بسیار کم باشد. در بیشتر موارد، این خواسته‌ها خواسته‌هایی هستند که ما انتخاب کرده‌ایم. می‌توانید با تمرین مهارت‌های مدیریت زمان، مانند درخواست کمک در زمان مناسب، تعیین اولویت‌ها، سرعت دادن به خودتان و رزرو وقت برای مراقبت از خود، زمان آزاد کنید.

ارزش‌های خود را بررسی کنید و با آنها زندگی کنید. هرچه اعمال شما بیشتر منعکس کننده عقاید شما باشد، مهم نیست که زندگی شما چقدر شلوغ باشد، احساس بهتری خواهید داشت. هنگام انتخاب فعالیت‌های خود از ارزش‌های خود استفاده کنید.

خودت را ثابت کن اشکالی ندارد که به زمان و انرژی خود «نه» بگویید که استرس زیادی به شما وارد می‌کند. همیشه مجبور نیستید انتظارات دیگران را برآورده کنید. اهداف و انتظارات واقع بینانه را تعیین کنید. اشکالی ندارد. اگر متوجه شوید که نمی‌توانید به یکباره در همه چیز 100% موفق باشید. مراقب چیزهایی باشید که می‌توانید کنترل کنید و روی پذیرش چیزهایی که نمی‌توانید کنترل کنید کار کنید.

وقتی احساس می‌کنید خسته هستید بهتر است که استراحت کنید. استراحت به ذهن و مغز شما کمک می‌کند تا از استرس دور باشد. همین استراحت می‌تواند به شما آرامش روحی و روانی دهد تا از استرس دوری کنید.

چندین روش دیگر وجود دارد که می‌توانید برای آرام کردن یا کاهش استرس استفاده کنید، از جمله:

تمرینات تنفس عمیق
مدیتیشن
آرامش عضلانی
آرامش تصویرسازی ذهنی
آرامش با موسیقی

چندین راه برای کاهش استرس (بخش دوم)

بیوفیدبک

بیوفیدبک به فرد کمک می‌کند تا مهارت‌های کاهش استرس را با ارائه اطلاعاتی در مورد تنش عضلانی، ضربان قلب و سایر علائم حیاتی زمانی که فرد تلاش می‌کند آرام شود، بیاموزد. برای کنترل برخی از عملکردهای بدن که باعث تنش و درد فیزیکی می‌شود استفاده می‌شود.

بیوفیدبک می‌تواند به شما کمک کند یاد بگیرید بدنتان در موقعیت‌های استرس زا چگونه واکنش نشان می‌دهد و چگونه بهتر با آن کنار بیایید. اگر سردرد، مانند میگرن، به آرامی شروع شود، بسیاری از افراد می‌توانند از بیوفیدبک برای متوقف کردن حمله قبل از شروع کامل آن استفاده کنند.

اگر مشکل خواب داریم چه کار کنیم

ممکن است به دلیل ناراحتی، استرس ناشی از نگرانی‌های شخصی یا عوارض جانبی داروهای خود، بی خوابی (ناتوانی در خوابیدن) را تجربه کنید. اگر نمی‌توانید بخوابید بهتر است ذهن خودتون رو به روش های متعددی که وجود دارد خالی کنید.

انصراف از نظر


شماره تلفن همراه و نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام
نام خانوادگی
امتیاز بدهید (از 1 تا 5) :